Konkylier med blåmuslinger, hvidløg og persille
SPONSORERET indhold

Konkylier med blåmuslinger, hvidløg og persille

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Mikkel Adsbøl
13. jan. 2016 | Opskrift | Hendes Verden
4 personer

Ingredienser

Konkylier med blåmuslinger, hvidløg og persille
1½ kg blåmuslinger
2 dl hvidvin el. vand
½ tsk. salt
1 løg
4 spsk. olivenolie
1 dl hakket persille
2 fed finthakkede hvidløg
salt, peber
300 g pasta, f.eks. konkylier
Pynt:
panderistede pinjekerner og lidt friskhakket rød chili

  1. Skyl blåmuslingerne under koldt vand. De muslinger, som ikke er lukkede, skal du banke let med bordet. Hvis ikke de lukker sig, skal de kasseres. Kog hvidvinen/ vandet op i en gryde. Tilsæt salt. Kom muslingerne i. Kog muslingerne 5-6 min. under tætsluttende låg. Kasser de muslinger, som ikke har åbnet sig. Si kogelagen gennem et kaffefilter. Tag de fleste muslinger ud af skallerne, gem nogle i skaller til pynt.
  2. Skær løget i små tern. Svits løget i olien i en gryde, uden at det tager særlig farve. Tilsæt persille, hvidløg og kogelage. Kog det sammen 2-3 min.
  3. Kog pastaen efter anvisningen på emballagen, og afdryp den i en sigte. Vend pastaen i løgblandingen. Vend muslingerne i. Server straks med panderistede pinjekerner og lidt friskhakket rød chili som pynt.