salat
SPONSORERET indhold

Kotelet & jordskoksalat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Perfekt kombination af krydret kød og frisk efterårssalat.

Af: Vibeke Lehn Foto: Maria Warnke Nørregaard
14. dec. 2012 | Opskrift | Fit living
4

Ingredienser

4 koteletter med skaft a 125 g
salt, peber
1 spsk olie
1 tsk karry

Jordskoksalat med pære:
350 g jordskokker
lidt citronsaft eller lys vineddike
2 aromatiske pærer
½ bakke babyspinat
1 tsk oliven- eller nøddeolie
25 g knuste valnøddekerner
1-2 tsk fintsnittet, rød chili
400 g fuldkornsris

Sådan gør du:

Dup kødet let med køkkenrulle, drys salt og peber på. Varm olien i en stor pande og svits karryen heri. Brun derefter koteletterne 1 minut på hver side, dæmp varmen og steg videre 2-3 minutter på hver side − efter tykkelse. Snit jordskokkerne meget tyndt, vend dem med lidt citronsaft, så de ikke bliver mørke. Del, udkern og skær pærerne i både, der blandes med jordskokker og spinat samt olie, nødder, evt. chili og salt og peber. Server koteletten med salat og fuldkornsris.


Energi pr. person: 680 kcal, fedt 30%, protein 21%, kulhydrat 49%rson: 620 kcal, fedt 27%, protein 32%, kulhydrat 41%n: 520 kcal, fedt 25%, protein 14%, kulhydrat 61%