Opskrift på kotelet med abrikosfyld og "broccolicouscous"

Foto: Mikkel Adsbøl Kotelet med abrikosfyld og "broccolicouscous"

Opskrift på kotelet med abrikosfyld og "broccolicouscous"

Kotelet med abrikosfyld og "broccolicouscous"

En nem hverdagsret, hvor broccolien erstatter de traditionelle cous-cousgryn.

En nem hverdagsret, hvor broccolien erstatter de traditionelle cous-cousgryn.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 2 Person(er)
Ingredienser

2 svinekoteletter uden ben, 2½ cm tykke, ca. 300 gram
4 tørrede abrikoser
1 tsk friskrevet ingefær
salt og peber
10 tandstikker
olivenolie til stegning.

Broccoli couscous:
1 broccoli
1 rødløg
300 g fromage frais
20 g dijonnaise
saften fra en lime
salt og peber
1 knsp karry
1 knsp stødt muskat
200 g sherrytomater
30 g mandler

Energi pr. person:
500 Kcal

Sådan laver du koteletter

Skær en lomme på langs af koteletten. Hak abrikoserne groft og bland det med 2 tsk revet ingefær, salt og peber. Fordel fyldet i hver kotelet. Luk med en tandstikker eller kødnål. Krydr koteletterne med salt og peber.

Kom hele broccoli, rødløg, fromage frais, dijonnaise, lidt salt og peber samt karry, muskat og lidt salt og peber i en foodprocessor og blend til en couscous lignende konsistens.

Hak tomaterne til tern. Bland dem med couscousen. Rist mandlerne på en tør pande i ca. 3-4 min. Ryst undervejs. Lad mandlerne køle af og drys dem over couscousen, lige før servering.

Steg koteletterne i olie på en pande ca. 4-6 min på hver side. Vend dem nogle gange.

Anret koteletterne på to tallerkener sammen med broccoli-couscousen. 

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Kød, Svin, Dansk mad, Broccoli, Couscous og Hovedret