Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Opskrift på krabbesalat med gazpacho dressing
Foto: Andreas Wiking Krabbesalat med gazpacho-dressing

Opskrift på krabbesalat med gazpacho dressing

Krabbesalat med gazpacho-dressing

30 minutter
Print
4

4 skiver lyst fuldkornsbrød
2-3 fintsnittede miniromainesalat
400 g kogt krabbekød
kødet af 2 avocadoer i tynde skiver.
Gazpacho-dressing:
3 flåede, hakkede tomater
2 spsk hakket løg
2 spsk hakket peberfrugt
1 spsk olivenolie
salt, groftkværnet peber.
Dild, persille og kørvel

Energi pr. person:
450 Kcal
Fedt:
30 %
Protein:
28 %
Kulhydrant:
42 %

Sådan gør du

 

Begynd med dressingen: Rør tomater, løg, peberfrugt og olivenolie sammen og smag godt til med salt og peber.

Rist og del brødskiverne og anret dem på tallerkener med den strimlede salat, krabbekød og avocado. Drys dressingen over, drys kryddergrønt på toppen og servér.

Tip

Du kan også bruge frosne krabbeklør.


Se, hvad vi ellers skriver om: Krabbe, Gazpacho, Sommer, Skaldyrssalat, Sunde salater, Skaldyr, Forret, Frokost og Tilbehør