Opskrift på krabbesalat med gazpacho dressing
SPONSORERET indhold

Krabbesalat med gazpacho-dressing

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Vibeke Lehn Foto: Andreas Wiking
22. jun. 2010 | Opskrift | ALT for damerne
4 | Total: 30 min

Ingredienser

4 skiver lyst fuldkornsbrød
2-3 fintsnittede miniromainesalat
400 g kogt krabbekød
kødet af 2 avocadoer i tynde skiver.
Gazpacho-dressing:
3 flåede, hakkede tomater
2 spsk hakket løg
2 spsk hakket peberfrugt
1 spsk olivenolie
salt, groftkværnet peber.
Dild, persille og kørvel

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    450 Kcal
  • Fedt:
    30 %
  • Protein:
    28 %
  • Kulhydrat:
    42 %

Sådan gør du

 

Begynd med dressingen: Rør tomater, løg, peberfrugt og olivenolie sammen og smag godt til med salt og peber.

Rist og del brødskiverne og anret dem på tallerkener med den strimlede salat, krabbekød og avocado. Drys dressingen over, drys kryddergrønt på toppen og servér.