SPONSORERET indhold
Krabbesalat med gazpacho-dressing
4 |
Total: 30 min
Ingredienser
4 skiver lyst fuldkornsbrød
2-3 fintsnittede miniromainesalat
400 g kogt krabbekød
kødet af 2 avocadoer i tynde skiver.
Gazpacho-dressing:
3 flåede, hakkede tomater
2 spsk hakket løg
2 spsk hakket peberfrugt
1 spsk olivenolie
salt, groftkværnet peber.
Dild, persille og kørvel
Næringsindhold
-
Energi pr. person:450 Kcal
-
Fedt:30 %
-
Protein:28 %
-
Kulhydrat:42 %
Sådan gør du
Begynd med dressingen: Rør tomater, løg, peberfrugt og olivenolie sammen og smag godt til med salt og peber.
Rist og del brødskiverne og anret dem på tallerkener med den strimlede salat, krabbekød og avocado. Drys dressingen over, drys kryddergrønt på toppen og servér.
Tip
Du kan også bruge frosne krabbeklør.