SPONSORERET indhold
Krebinetter med stuvet spinat
Nem aftensmad: Lækre krebinetter med stuvet spinat - spæd spinaten op med lidt fløde og smag til med muskatnød. Lækkert!
4 personer
Ingredienser
Krebinetter med stuvet spinat
1 sammenpisket æg
3 dl rasp
1½ tsk. salt
peber
evt. 1 tsk. usprøjtet citronskal
smør og olie til stegning
Stuvet spinat:
300 g frisk, spæd spinat
25 g smør
2½ spsk. hvedemel
2 dl mælk
1 dl madlavningsfløde
salt, peber
frisk revet muskatnød
lidt sukker
Tilbehør:
kartofler og tomatsalat
- Form farsen til 8 krebinetter. Vend krebinetterne i sammenpisket æg og herefter i rasp blandet med salt, peber og evt. citronskal. Brun dem, og steg dem færdige ved svag varme.
- Skyl spinaten godt. Kom den i en gryde med 1 dl vand. Kog spinaten op under låg, til den falder sammen. Afdryp spinaten i en sigte. Hak spinaten igennem. Smelt smørret i en gryde. Rør melet i. Tilsæt mælk og fløde under omrøring.
- Kog stuvningen igennem under omrøring ca. 5 min. Smag til med salt, peber, revet muskatnød og sukker. Vend spinaten i. Varm stuvningen kort igennem. Server med d det foreslåede tilbehør.