Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Kryddersild med æble-cremefraiche
Foto: Thomas Hergaard

Kryddersild med æble-cremefraiche - opskrift fra Hjemmet

Kryddersild med æble-cremefraiche

Lav en lækker kryddersild og top dem med æble-cremefraiche

Print

Arbejdstid: 20 min.
Ikke fryse-egnet
1 stort glas kryddersild (gammeldags modnede, f.eks. Lykkeberg)

Æble-cremefraiche:
2½ dl cremefraiche (9 % eller 18 %)
1-2 æbler
1 rødløg
salt og peber
1 bdt purløg

Tilbehør:

Groft rugbrød

  1. Vask æblerne og skær dem i små tern eller tynde strimler.
  2. Pil rødløget og hak det fint.
  3. Rør cremefraiche sammen med salt og peber og tilsæt æbler, rødløg og fintsnittet purløg.
  4. Dryp kryddersildene af på et stykke køkkenrulle og skær dem i mindre stykker.
  5. Anret med æble-cremefraiche og giv rugbrød til.
Se, hvad vi ellers skriver om: Påske, Fisk, Påskefrokost, Sild, Julefrokost og Forret