Kryddersild med æblekarry
Foto: Jes Buusmann

Kryddersild med æblekarry - opskrift fra Hendes Verden

Kryddersild med æblekarry

printer Print
plate (4 pers.)

4 kryddersild, gammeldags modnede og marinerede.
Æblekarry:
2 hårdkogte æg
1½ dl god mayonnaise
1-2 tsk. karry
1 tsk. citronsaft
½ tsk. sukker
1 tsk. sojasauce
salt, peber
1 æble, gerne med rød skræl
Pynt:
karse og løgskiver

  1. Skær silden i 3-4 cm’s stykker, og læg dem i en skål.
  2. Pil blommerne ud af æggene, og mos dem. Rør æggeblommerne med mayonnaise, karry, citronsaft, sukker, sojasauce, salt og peber. Hak hviderne og rør dem i.
  3. Skær æblet i tynde både, og fjern kernehuset. Vend æblebådene i karryblandingen. Fordel blandingen over silden eller server den til. Pynt med karse og løgskiver.
Se, hvad vi ellers skriver om: Sild