Krydrede frikadeller
SPONSORERET indhold

Krydrede frikadeller

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Prøv en anderledes variant af klassiske frikadeller i form af disse krydrede frikadeller.

23. jun. 2011 | Opskrift | Hjemmet
4 personer

Ingredienser

Arbejdstid: 45 min.
Stegetid: 10 min.
400 g hakket oksekød
1 dåse kidneybeans (eller chilibeans)
1 løg
2 fed hvidløg
1 rød chili
frisk koriander
1 æg
salt og peber
Salsa:
1 lime (saft)
1 spsk olivenolie
1-2 modne avocadoer (tern)
1 rød peberfrugt (tern)
1 fed hvidløg (knust)
½ tsk stødt spidskommen
Tilbehør:
cremefraiche, tortillaer og evt. grøn salat

  1. Hæld bønnerne på en sigte. Hak halvdelen af bønnerne i en foodprocessor sammen med løg, hvidløg, chili og koriander.
  2. Rør kødet sejt med 1 tsk salt og rør æg og bønneblandingen i.
  3. Form farsen til runde frikadeller og steg dem på en varm pande med olie i 8-10 min.
  4. Salsa: Vend resten af bønnerne sammen med limesaft, olivenolie, avocado og peberfrugt. Smag til med hvidløg, spidskommen, salt og peber og drys med koriander.
  5. Servér frikadellerne med salsa, cremefraiche og tortillaer og evt. en grøn salat.