Krydret gulerodssuppe med kokosmælk
SPONSORERET indhold

Krydret gulerodssuppe med kokosmælk

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Arbejdstid: 20 min. Stege/kogetid: 15-20 min. Fryse-egnet

23. jun. 2011 | Opskrift | Hjemmet
4 personer

Ingredienser

300 g gulerod (skiver)
1 løg (hakket)
2 tsk olie
200 g persillerod (skiver)
et lille stykke chili (finthakket)
1 tsk frisk ingefær (fintrevet)
1 dåse kokosmælk
4 dl grønsagsbouillon (eller vand)
1 citron (saft)
lidt salt (afhængigt af hvor salt bouillonen er)
Drys: friske koriander eller dild
Tilbehør: groft hvedebrød

  1. Steg løgene klare i olie og tilsæt gulerod, persillerod, chili og ingefær.
  2. Steg et par min. og tilsæt kokosmælk og bouillon eller vand.
  3. Kog grønsagerne møre (ca. 10 min.).
  4. Blend suppen til cremet konsistens og smag til med citronsaft og salt.
  5. Nyd suppen rygende varm. Drys med friske koriander eller dild lige før servering.
  6. Servér med brød.