SPONSORERET indhold
Krydret lammekofta
Sund og krydret lammekofta med lun pita og salat med gulerødder.
4
Ingredienser
500 g hakket lammekød
60 g reven brødkrumme
1 hakket løg
1-2 knuste fed hvidløg
1 tsk salt
1½ tsk garam masala (færdigkøbt indisk krydderiblanding)
2 spsk yoghurt.
2 tsk olie til stegning.
8 fuldkornspita (fra Hatting Bageri).
3 groftrevne gulerødder
1 groftreven persillerod
50 g babyspinat
citronsaft
2 dl yoghurt 10%
½-1 tsk spidskommen.
Næringsindhold
-
Energi pr. person:760 Kcal
-
Fedt:30 %
-
Protein:21 %
-
Kulhydrat:49 %
Sådan gør du
- Blend alle ingredienserne til lammekoftaen til en fast fars.
- Del og form farsen til otte lidt aflange, store frikadeller og steg dem gyldne på alle sider i olie. Ryst panden godt under stegningen, så de bliver jævnt gyldne.
- Lun pitabrødene efter anvisningen på pakningen.
- Bland gulerødder, persillerod og spinat med lidt citronsaft, salt og peber og servér salaten med yoghurt, der er smagt til med spidskommen, evt. koriander, lune pitabrød og saftige, krydrede lammekofta.