SPONSORERET indhold
Skøn krydret toddy med ingefær, nelliker & kanel
En kold december måned kan byde på masser af hygge - gerne med noget varmt at drikke. Her byder vi på en superlækker toddy, der skal nydes rygende varm:
Af: Vibeke Lehn og Susanne Knutzen
Foto: Nicolai Mørk og Henrik Freek
4
Ingredienser
¾ liter æblecider
1,5 dl koncentreret tranebær- eller aroniabærsaft
1 ubehandlet appelsin i skiver
1 ubehandlet citron i skiver
4-5 cm frisk ingefær i papirtynde skiver
6 hele nelliker
et par kanelstænger
1-2 spsk rørsukker eller honning efter smag
½ tsk revet muskatnød
Sådan gør du:
- Bland alle ingredienserne i en gryde og varm toddyen til kogepunktet.
- Lad blandingen trække og simre lidt, men den må ikke koge, og smag den til, før den serveres.
Energi pr. person: 130 kcal, fedt 2%, protein 1%, kulhydrat 97%