toddy
SPONSORERET indhold

Skøn krydret toddy med ingefær, nelliker & kanel

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En kold december måned kan byde på masser af hygge - gerne med noget varmt at drikke. Her byder vi på en superlækker toddy, der skal nydes rygende varm:

Af: Vibeke Lehn og Susanne Knutzen Foto: Nicolai Mørk og Henrik Freek
26. nov. 2018 | Opskrift | Fit living
4

Ingredienser

¾ liter æblecider
1,5 dl koncentreret tranebær- eller aroniabærsaft
1 ubehandlet appelsin i skiver
1 ubehandlet citron i skiver
4-5 cm frisk ingefær i papirtynde skiver
6 hele nelliker
et par kanelstænger
1-2 spsk rørsukker eller honning efter smag
½ tsk revet muskatnød

Sådan gør du:

  1. Bland alle ingredienserne i en gryde og varm toddyen til kogepunktet.
  2. Lad blandingen trække og simre lidt, men den må ikke koge, og smag den til, før den serveres.

    Energi pr. person:
    130 kcal, fedt 2%, protein 1%, kulhydrat 97%

Anbefalet til dig