SPONSORERET indhold
Kutter-Rejer med pocheret æg og marinerede salater
4
Ingredienser
400 g Kutter-Rejer
4 store friske æg
½ dl eddike
400 g bladede salater
1 lille bdt. dild
½ dl balsamico
1 dl olivenolie
½ tsk dijonsennep
Brød efter eget valg
Salt og peber
Hæld 5 cm vand i en gryde og tilsæt eddike. Bring det i kog. Slå æggene ud i en dyb tallerken, pisk rundt i vandet, så der dannes en hvirvel i midten. Hæld forsigtigt æggene ned i gryden og lad massen snurre med rundt. Sluk for varmen, og lad æggene ligge og trække i ca. 3 min.
Rens salaten, og vend den med en marinade af olivenolie, balsamico og dijonsennep. Smag til med salt og peber. Anret det pocherede æg med salat omkring og drys med de flotte kutterrejer. Krydr med lidt friskkværnet peber på ægget og servér med lunt brød.