Kylling
SPONSORERET indhold

Kylling & bønnesalat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Italiensk mad med salsa af friske krydderurter og fyldig grøn salat

Af: Vibeke Lehn Foto: Nicolai Mørk
20. jan. 2014 | Opskrift | Fit living
4

Ingredienser

4 x 125 g kyllingebryst
12 blade salvie
salt, peber
6 tynde skiver parmaskinke
SALSA VERDE:
½ dl mynteblade
½ dl dildkviste
1 dl persilleblade
1 spsk kapers
1 fed hvidløg
1 spsk lys balsamico
1 tsk rørsukker
3 spsk olivenolie
BØNNESALAT:
300 g kogte grønne bønner
1 snittet rødløg
1 håndfuld persillekviste
el. babyspinat
SERVERING:
300 g speltbrød

Sådan gør du:

  1. Bank hvert stykke kyllingekød fladt, skær det i 3 stykker, drys salt og peber på og læg et salvieblad på hvert stykke kød.
  2. Skær skinkeskiverne igennem på langs, sno en skive skinke om hver bid kylling, rul dem sammen og fordel dem på spid.
  3. Læg spiddene på en plade med bagepapir og bag dem ved 200- 225° i 12-15 min. Blend alle ingredienser til salsaen, smag godt til med salt og peber.
  4. Bland ingredienserne til salaten og server den til spiddene med salsa og groft brød.

Energi pr. person: 580 kcal, fedt 33%, protein 28%, kulhydrat 39%