SPONSORERET indhold
Kylling & bønnesalat
Italiensk mad med salsa af friske krydderurter og fyldig grøn salat
4
Ingredienser
4 x 125 g kyllingebryst
12 blade salvie
salt, peber
6 tynde skiver parmaskinke
SALSA VERDE:
½ dl mynteblade
½ dl dildkviste
1 dl persilleblade
1 spsk kapers
1 fed hvidløg
1 spsk lys balsamico
1 tsk rørsukker
3 spsk olivenolie
BØNNESALAT:
300 g kogte grønne bønner
1 snittet rødløg
1 håndfuld persillekviste
el. babyspinat
SERVERING:
300 g speltbrød
Sådan gør du:
- Bank hvert stykke kyllingekød fladt, skær det i 3 stykker, drys salt og peber på og læg et salvieblad på hvert stykke kød.
- Skær skinkeskiverne igennem på langs, sno en skive skinke om hver bid kylling, rul dem sammen og fordel dem på spid.
- Læg spiddene på en plade med bagepapir og bag dem ved 200- 225° i 12-15 min. Blend alle ingredienser til salsaen, smag godt til med salt og peber.
- Bland ingredienserne til salaten og server den til spiddene med salsa og groft brød.
Energi pr. person: 580 kcal, fedt 33%, protein 28%, kulhydrat 39%