Giv et blad i julegave. Eller forkæl dig selv med en skøn julegave. Priser fra 149 kr.

marrokansk kylling
Foto: Maria Warnke Nørregaard

marrokansk kylling

Kylling & couscous

Lækkert tilbehør med sødme og syrlighed fra frugt, grønsager og krydderurter.

plate 4
printer Print

1,5 dl fuldkornscouscous
1,5 dl kogende vand eller bouillon
1 spsk olivenolie
citronsaft
1 udkernet agurk i tern
3-4 udkernede bøftomater i tern
1 snittet rødløg
1 dl sultanas eller hakkede dadler
1 dl strimlede abrikoser
kerner af 1 granatæble
50 g pistacienødder
1 god håndfuld hakket mynte
salt, peber
300 g stegt kylling på spid

SÅDAN GØR DU:

Kom couscoussen i en skål, hæld kogende væske over, og dæk evt. skålen med plastfilm. Lad couscoussen trække, til den har opsuget al væde.

Rør couscousgrynene løse med en gaffel, smag til med olivenolie og citronsaft.
Vend grønsager, tørret og frisk frugt samt nødder i salaten, og smag til med masser af hakket mynte samt salt og peber. Server salaten med stegt kyllingekød.

Energi pr. person: 560 kcal, fedt 24%, protein 19%, kulhydrat 57%

Se, hvad vi ellers skriver om: Sund aftensmad, Aftensmad og Couscous