marrokansk kylling
SPONSORERET indhold

Kylling & couscous

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Lækkert tilbehør med sødme og syrlighed fra frugt, grønsager og krydderurter.

Af: Vibeke Lehn Foto: Maria Warnke Nørregaard
28. aug. 2015 | Opskrift | Fit living
4

Ingredienser

1,5 dl fuldkornscouscous
1,5 dl kogende vand eller bouillon
1 spsk olivenolie
citronsaft
1 udkernet agurk i tern
3-4 udkernede bøftomater i tern
1 snittet rødløg
1 dl sultanas eller hakkede dadler
1 dl strimlede abrikoser
kerner af 1 granatæble
50 g pistacienødder
1 god håndfuld hakket mynte
salt, peber
300 g stegt kylling på spid

SÅDAN GØR DU:

Kom couscoussen i en skål, hæld kogende væske over, og dæk evt. skålen med plastfilm. Lad couscoussen trække, til den har opsuget al væde.

Rør couscousgrynene løse med en gaffel, smag til med olivenolie og citronsaft.
Vend grønsager, tørret og frisk frugt samt nødder i salaten, og smag til med masser af hakket mynte samt salt og peber. Server salaten med stegt kyllingekød.

Energi pr. person: 560 kcal, fedt 24%, protein 19%, kulhydrat 57%