SPONSORERET indhold
Kylling à la tusinde og en nat
4
Ingredienser
1 dl cashewnødder
1 løg
3 fed hvidløg
10 cm revet ingefær
1 kg kyllingefilet
1 tsk garam masala
1 kanelstang
2 laurbærblade
¼ tsk muskatnød
1 tsk gurkemeje
1 chili
4-5 kardemommekapsler
1 dåse kokosmælk
1 dåse tomater.
Pynt:
Koriander
ristet kokos
1 dl mandler
1 dl sultanas (lyse rosiner)
Læg cashewnødderne i blød natten over. Si vandet fra og blend nødderne til en fin pasta.
Hak løg, hvidløg og ingefær, og kom det i en gryde med kokosolie. Tilsæt alle krydderierne. Lad det det stå på svag varme i ca. 15 min. Rør kokosmælk og de blendede cashewnødder i og kog op – lad det stå i ca 5 min, og kom evt lidt mere garam masala i.
Pynt med cashewnødder, ristet kokos (rist kokosmel på en tør pande til det begynder at dufte), rosiner og masser af koriander.