SPONSORERET indhold
Kylling, hokkaido og chimichurri
Kylling med græskar i en fin kombination, som smager herligt.
3 personer |
Total: 45 min
Ingredienser
1 hokkaido
1 lille kylling eller 3 hele lår
Lidt olivenolie
Salt
1 citron
Chimichurri:
2 håndfulde, bredbladet persille
1 håndfuld frisk oregano
3 fed hvidløg
2 tsk. chiliflager
½ dl rødvinseddike
Salt
½ dl olivenolie
Næringsindhold
-
Energi pr. person:463 Kcal
-
Fedt:47 %
-
Protein:37 %
-
Kulhydrat:16 %
Sådan gør du
- Skrub hokkaidoen. Flæk den, og skrab kernerne ud med en ske. Skær græskarret i både.
- Del kyllingen i 8-10 stykker. Kom kylling og græskar i et stort, ovnfast fad.
- Dryp med olivenolie og salt. Skær citronen i skiver, og læg den ved. Bag det hele i den varme ovn i cirka 40 minutter.
- Afslut eventuelt med grill, hvis det er nødvendigt at give kyllingeskindet mere farve.
- Blend persille, oregano, hvidløg og chili i en foodprocessor sammen med eddike.
- Blend kun til chimichurrien er rustik. Krydr den med salt. Kom chimichurrien i en skål, og hæld olivenolie over.
- Lad den trække indtil servering.
- Servér hokkaido og kylling toppet med chimichurri