Giv et blad i julegave. Eller forkæl dig selv med en skøn julegave. Priser fra 149 kr.

Kylling i karry - thai style
Foto: Mikkel Adsbøl

Kylling i karry - thai style - opskrift fra Hendes Verden

Kylling i karry - thai style

plate 4 personer
printer Print

500 g kyllingebryst
2 spsk. olie
2 tsk. karry
4 forårsløg
saften af 1 limefrugt eller 2 spsk. citronsaft
2 spsk. vand
1 spsk. sukker
2 spsk. fishsauce eller sojasauce
evt. 1-2 tsk. hakket rød chili.
Pynt:
persille
Tilbehør:
ægnudler og dampede sukkerærter.

  1. Skær kyllingekødet i strimler. Snit forårsløgene i skrå stykker.
  2. Steg kødet i olie sammen med karry, til det er gyldent.
  3. Tilsæt forårsløg, limesaft, vand, sukker, fishsauce og evt. chili. Steg, til kødet er gennemstegt.
  4. Pynt med persille. Server med ægnudler og sukkerærter.
Se, hvad vi ellers skriver om: Kylling, Thai-mad og Hovedret