Kylling i karry - thai style
SPONSORERET indhold

Kylling i karry - thai style

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Mikkel Adsbøl
15. apr. 2013 | Opskrift | Hendes Verden
4 personer

Ingredienser

500 g kyllingebryst
2 spsk. olie
2 tsk. karry
4 forårsløg
saften af 1 limefrugt eller 2 spsk. citronsaft
2 spsk. vand
1 spsk. sukker
2 spsk. fishsauce eller sojasauce
evt. 1-2 tsk. hakket rød chili.
Pynt:
persille
Tilbehør:
ægnudler og dampede sukkerærter.

  1. Skær kyllingekødet i strimler. Snit forårsløgene i skrå stykker.
  2. Steg kødet i olie sammen med karry, til det er gyldent.
  3. Tilsæt forårsløg, limesaft, vand, sukker, fishsauce og evt. chili. Steg, til kødet er gennemstegt.
  4. Pynt med persille. Server med ægnudler og sukkerærter.