Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Kylling i karry - thai style
Foto: Mikkel Adsbøl

Kylling i karry - thai style - opskrift fra Hendes Verden

Kylling i karry - thai style

4 personer
Print

500 g kyllingebryst
2 spsk. olie
2 tsk. karry
4 forårsløg
saften af 1 limefrugt eller 2 spsk. citronsaft
2 spsk. vand
1 spsk. sukker
2 spsk. fishsauce eller sojasauce
evt. 1-2 tsk. hakket rød chili.
Pynt:
persille
Tilbehør:
ægnudler og dampede sukkerærter.

  1. Skær kyllingekødet i strimler. Snit forårsløgene i skrå stykker.
  2. Steg kødet i olie sammen med karry, til det er gyldent.
  3. Tilsæt forårsløg, limesaft, vand, sukker, fishsauce og evt. chili. Steg, til kødet er gennemstegt.
  4. Pynt med persille. Server med ægnudler og sukkerærter.
Se, hvad vi ellers skriver om: Kylling, Thai mad og Hovedret