Opskrift på kylling i rød karry
SPONSORERET indhold

Kylling i rød karry

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Pernille Skjødt Foto: Line Thit Klein
27. aug. 2010 | Opskrift | ALT for damerne
3 | Total: 30 min

Ingredienser



1 dåse kokosmælk
1½ tsk rød karrypasta
1 tsk citrongræs, finthakket
lidt chili, skåret i tynde skiver
300-400 g kylling, skåret i strimler
2 dl vand
1 bundt forårsløg, skåret i mindre stykker
2 gulerødder
1½ tsk sukker
lidt salt
ca. 1 spsk Fish Sauce
1 lime, saften heraf.

Tilbehør: kogte jasmin ris.

Sådan gør du

Hæld kokosmælk i en gryde og opvarm det. Rør herefter rød karry og citrongræs ud i den kogende kokosmælk. Tilsæt kyllingekød i strimler og kog det 6-8 min., indtil det er færdigtilberedt (kokosmælken skiller lidt under denne kogning, men den samler sig, når resten af ingredienserne kommer i).
Tilsæt vand og grøntsagerne og kog 4-5 min. Krydr med sukker, Fish Sauce og limesaft.

Servér kylling i rød karry med kogte jasminris