Opskrift på kylling i Römertopf
SPONSORERET indhold

Kylling i Römertopf med æble, salvie, selleri, rosmarin & oliven

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Römertopf er en slags lergryde eller stegeso. Du kommer en masse skønne urter, grønt og kød i den – ind i ovnen og så står den der og hygger sig. Alle vitaminer og mineraler bliver i gryden. Det er en virkelig dejlig og nem måde at lave mad på.

Af: Mira Arkin Foto: Mikkel Adsbøl
18. mar. 2011 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

1 stor økologisk kylling
2 æbler
1 bundt salvie
½ selleri
1 bundt rosmarin
20 kalamata-oliven
1 økologisk citron
2 dl hvidvin

Sådan gør du

  1. Kom hele molevitten ned i din Römertopf – kyllingen først og derefter de resterende ingredienser.
  2. Følg instruktionen for stegesoens brug, men regn med, at retten skal have ca. 1 time ved 225 grader.

Anbefalet til dig