Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Kylling i wrap
Foto: Maria Warnke Nørregaard

Kylling i wrap opskrift

Kylling i wrap med en lækker sprød salat på blandt andet spidskål, mynte og koriander. Perfekt til frokost og aftensmad.

4
Print

250-300 g kyllingeinderfilet
salt, peber
½ tsk groft knuste korianderfrø
olivenolie til stegning
reven skal og saft af 1-2 økologiske lime
4 fuldkornswraps
frisk koriander

Salat af rød og grøn spidskål:
ca. ½ liter fintsnittet rød og grøn spidskål
1 bdt. fintsnittede forårsløg
et par kviste frisk mynte
1 spsk olivenolie
1 bæger græsk yoghurt
lime

Sådan gør du:

  1. Del og drys kyllingekødet med salt, peber og koriander. Brun det på alle sider.
  2. Tilsæt limeskal og -saft, og steg videre i 4-5 minutter.
  3. Lun de store wraps, fyld dem med kylling samt koriander, og server med salat, græsk yoghurt og lime.
  4. Bland alle ingredienser til salaten, og smag den til med lidt god olivenolie, salt og peber.

Energi pr. person: 400 kcal, fedt 28 %, protein 26 %, kulhydrat 46 %

Se, hvad vi ellers skriver om: Sund aftensmad, Aftensmad, Wrap og Kylling