Opskrift på kylling med citrongræs i salatblade
SPONSORERET indhold

Kylling med citrongræs i salatblade

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En let snack eller nem forret, der er frisk i smagen fra ingefær og citron.

Af: Mira Arkin Foto: Line Thit Klein
29. aug. 2012 | Opskrift | ALT for damerne
2 | Total: 20 min

Ingredienser

Marinade:
4 stængler citrongræs
12 kaffir limeblade
1 fed hvidløg
1 chili
1 skalotteløg
1 spsk revet ingefær
2 spsk Fish Sauce
1 spsk lys farin eller palmesukker.

400 g kyllingeinderfilet
1 hovedsalat
1 bundt forårsløg
2 gulerødder
1 spsk olie til stegning
2 spsk ristede sesamfrø.

Sådan laver du kylling med citrongræs:

1. Skær den øverste halvdel af citrongræsstænglerne af og kassér. Pil de yderste blade af og kassér og skær det inderste af græsset i skiver. Blend citrongræs sammen med limeblade, hvidløg, chili, skalotteløg, ingefær, fishsauce og sukker til en grov marinade.

2. Kom kyllingen i en pose og hæld marinaden over. Fordel marinaden over kødet og lad det trække på køl et par timer eller til næste dag.

3. Vask og tør salaten og del den i hele blade. Snit forårsløg fint og skær gulerødder i tynde strimler eller riv dem groft.

4. Varm olien i en pande eller wok og steg kyllingen ved hård varme i ca. 5 min til den er gennemstegt. Server kyllingen i salatblade med gulerødder, forårsløg og sesamfrø over.


Prøv også friske rispapirruller med rejer