SPONSORERET indhold
Kylling med couscous
4
Ingredienser
450 g kyllingefilet
1 spsk dukkah
salt, peber
2 dl grønsagsbouillon
2 dl fuldkorns-couscous
1 spsk olivenolie
1 spsk citronsaft
1 dåse kikærter
1 bæger salattern, 150 g
2 rødløg
1/2 dl hakket persille
1 stor håndfuld mynteblade
200 g groft brød.
Næringsindhold
-
Energi pr. person:520 Kcal
-
Fedt:20 %
-
Protein:33 %
-
Kulhydrat:47 %
Sådan gør du
Krydr kyllingefileterne med dukkah og steg dem ca. 5 min. på hver side ved middelvarme. Bring grønsagsbouillon i kog, tilsæt couscous, læg låg på gryden og sluk for varmen. Lad det trække 5 min., rør grynene løse med en gaffel og bland med olivenolie og citronsaft. Tilsæt skyllede afdryppede kikærter, salattern, rødløg i skiver og krydderurter. Bland og server salaten til kyllingen sammen med brød.