Opskrift på kylling med couscous

Foto: Andreas Wiking Kylling med couscous

Opskrift på kylling med couscous

Kylling med couscous

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 4 Person(er)
Ingredienser

450 g kyllingefilet
1 spsk dukkah
salt, peber
2 dl grønsagsbouillon
2 dl fuldkorns-couscous
1 spsk olivenolie
1 spsk citronsaft
1 dåse kikærter
1 bæger salattern, 150 g
2 rødløg
1/2 dl hakket persille
1 stor håndfuld mynteblade
200 g groft brød.

Energi pr. person:
520 Kcal
Fedt:
20 %
Protein:
33 %
Kulhydrat:
47 %

Sådan gør du

Krydr kyllingefileterne med dukkah og steg dem ca. 5 min. på hver side ved middelvarme. Bring grønsagsbouillon i kog, tilsæt couscous, læg låg på gryden og sluk for varmen. Lad det trække 5 min., rør grynene løse med en gaffel og bland med olivenolie og citronsaft. Tilsæt skyllede afdryppede kikærter, salattern, rødløg i skiver og krydderurter. Bland og server salaten til kyllingen sammen med brød.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Couscous, Kylling og Frokost