Opskrift på kylling med couscous
SPONSORERET indhold

Kylling med couscous

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Gitte Heidi Rasmussen Foto: Andreas Wiking
09. okt. 2009 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

450 g kyllingefilet
1 spsk dukkah
salt, peber
2 dl grønsagsbouillon
2 dl fuldkorns-couscous
1 spsk olivenolie
1 spsk citronsaft
1 dåse kikærter
1 bæger salattern, 150 g
2 rødløg
1/2 dl hakket persille
1 stor håndfuld mynteblade
200 g groft brød.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    520 Kcal
  • Fedt:
    20 %
  • Protein:
    33 %
  • Kulhydrat:
    47 %

Sådan gør du

Krydr kyllingefileterne med dukkah og steg dem ca. 5 min. på hver side ved middelvarme. Bring grønsagsbouillon i kog, tilsæt couscous, læg låg på gryden og sluk for varmen. Lad det trække 5 min., rør grynene løse med en gaffel og bland med olivenolie og citronsaft. Tilsæt skyllede afdryppede kikærter, salattern, rødløg i skiver og krydderurter. Bland og server salaten til kyllingen sammen med brød.