Giv et blad i julegave. Eller forkæl dig selv med en skøn julegave. Priser fra 149 kr.

Kylling med kokosmælk og rød karry
Kylling med kokosmælk og rød karry

Kylling med kokosmælk og rød karry

Kylling med kokosmælk og rød karry

Kylling med kokosmælk og rød karry - nem og lækker hverdagsmad, som hele familien ka' li'.

clock 25 minutter
printer Print
plate 4 personer

2 poser Uncle Ben’s® Jasminris
4 kyllingefileter
1 spsk olie
2 fed hvidløgs
1/2 porre
2 gulerødder
1 peberfrugt
1 tsk rød karrypasta
1 spsk olivenolie
1 spsk honning
2 limefrugter
2 ml kyllingebouillon
2 tsk soja
4 dl kokosmælk
1 spsk majsstivelse
425 g babymajs

Sådan laver du kylling med kokosmælk og rød karry

1. Kog ris efter anvisningerne på pakken.


2. Skær porren, peberfrugten og gulerødder i tynde skiver og sauter grøntsagerne over medium varme i en tyk bundet gryde.

SE MERE: Saftige hakkebøffer med ris og tzatziki


3. Skær kyllingen i strimler og svits i lidt olie på en pande. Tilføj grøntsagerne.


4. Pres limen over kyllingen.


5. Pres hvidløg. Tilsæt sesamolie (eller olivenolie), rød karry, soya og lidt honning. Steg alt i endnu et par minutter, så krydderierne kan “svitse” lidt.

PRØV OGSÅ: Bagte søde kartofler med karamelliserede løg og gedeost


6. Tilsæt kyllingebouillon og kokosmælk. Lad det simre i 6-8 minutter. Saucen jævnes med majsstivelse blandet med vand for at gøre gryderetten mere cremet.


7. Tilføj mini majs.


8. Serveres med ris. Husk, at være ekstra omhyggelig med at vaske kniven og skærebræt, som du brugte til kyllingen.

Se, hvad vi ellers skriver om: Uncle Ben's