Kylling med safran og vineddike
SPONSORERET indhold

Kylling med safran og vineddike

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Thomas Hergaard Foto: Thomas Hergaard
01. sep. 2014 | Opskrift | Hjemmet
(4-5 personer)

Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Stegetid: ca. 45 min.
Fryse-egnet
Ingredienser:
1 stor kylling (eller hane, parteret i 8 stykker)
½ g hel safran (se tips)
2 spsk salt
1 dl hvidvinseddike
2 spsk olivenolie
ca. 2 dl vand
Pynt:
bredbladet persille
Tilbehør:
grøn salat
godt hvedebrød

  1. Knus safran med salt og lad det trække i eddike ca. 15 min.
  2. Varm olien i en stegegryde og brun kyllingen heri.
  3. Tilsæt safran-eddike- blandingen og lidt vand. Damp kyllingen færdig under låg ca. 40 min.
  4. Vend kødet undervejs og servér med stegesky, bredbladet persille, salat og brød.