Giv et blad i julegave. Eller forkæl dig selv med en skøn julegave. Priser fra 149 kr.

Opskrift på kylling-pastasalat
Foto: Andreas Wiking Kylling-pastasalat

Opskrift på kylling-pastasalat

Kylling-pastasalat

plate 4
printer Print

300 g kyllingefilet
200 g fuldkornspenne eller anden pasta
400 g gulerod
½ spidskål
1 bdt. forårsløg.

Dressing:
100 g græsk yoghurt
1 dl kærnemælk
2 spsk klippet purløg
salt, peber.

Drys:
Purløg eller kørvel.

Energi pr. person:
396 Kcal
Fedt:
16 %
Protein:
28 %
Kulhydrant:
56 %

Sådan gør du

Kog kødet 12 minutter i letsaltet vand og læg det til afkøling.
Kog pastaen al dente som anvist og skyl godt i koldt vand.
Skræl gulerødderne og skær i kvarte på langs.
Snit spidskålen og forårsløgene.

Bland grøntsagerne med pasta og kylling plukket i mindre stykker.
Blend yoghurt, kærnemælk og purløg,, til dressingen er grøn og skummende. Smag til med salt og peber.

Drys salaten med krydderurter og servér med dressing.

Se, hvad vi ellers skriver om: Pastasalat, Dressing, Sunde salater, Dansk mad og Tilbehør