Pastasalat
SPONSORERET indhold

Kylling-pastasalat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Fyldig og sprød salat.

Af: GITTE HEIDI RASMUSSEN Foto: ANDREAS WIKING
09. sep. 2009 | Opskrift | Fit living
4

Ingredienser

300 g kyllingefilet
200 g fuldkornspenne eller anden pasta
400 g gulerod
½ spidskål
1 bdt. forårsløg.

Dressing:
100 g græsk yoghurt
1 dl kærnemælk
2 spsk klippet purløg
salt, peber.

Drys:
Purløg eller kørvel.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    396 Kcal
  • Fedt:
    16 %
  • Protein:
    28 %
  • Kulhydrat:
    56 %

Sådan gør du:

Kog kødet 12 minutter i letsaltet vand og læg det til afkøling. Kog pastaen al dente som anvist og skyl godt i koldt vand. Skræl gulerødderne og skær i kvarte på langs. Snit spidskålen og forårsløgene. Bland grøntsagerne med pasta og kylling plukket i mindre stykker. Blend yoghurt, kærnemælk og purløg,, til dressingen er grøn og skummende. Smag til med salt og peber. Drys salaten med krydderurter og servér med dressing.


Energi pr. person: 396 kcal, fedt 16%, protein 28%, kulhydrat 56%.