Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Opskrift på kylling, salsa og søde kartofler
Foto: Andreas Wiking Kylling, salsa og søde kartofler

Opskrift på kylling, salsa og søde kartofler

Kylling, salsa og søde kartofler

30 minutter
Print
4



4 kyllingefileter, ca. 600 g
2 tsk chipotlepaste eller mexicansk krydderiblanding.
1 kg søde kartofler
1 spsk olivenolie
salt, peber.
2 store ferskner
3 tomater
2 kiwi
1 rødløg
2 spsk hakket mynte
1 spsk hvidvinseddike

Energi pr. person:
460 Kcal
Fedt:
19 %
Protein:
31 %
Kulhydrant:
50 %

Sådan gør du

Krydr kyllingefileterne.
Skrub kartoflerne og skær dem i både. Pensel bådene med olie. Steg kartoflerne og kyllingefileter på en grillpande ca. 14 min. ved middelvarme. Vend dem efter 7 minutter.
Skær ferskner, tomater og skrællet kiwi i tern. Hak rødløget og bland med ferskner, tomater, kiwi, mynte og hvidvinseddike.
Smag salsaen til med salt og peber og servér den til kyllingen og kartoflerne.

Tip

Erstat fersknerne med nektariner eller sharonfrugter alt efter, hvad der er sæson for.


Se, hvad vi ellers skriver om: Tomatsalsa, Salsa, Nem aftensmad, Kylling, Mexicansk mad og Hovedret