Opskrift på kylling, salsa og søde kartofler
SPONSORERET indhold

Kylling, salsa og søde kartofler

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Gitte Heidi Rasmussen Foto: Andreas Wiking
14. apr. 2010 | Opskrift | ALT for damerne
4 | Total: 30 min

Ingredienser



4 kyllingefileter, ca. 600 g
2 tsk chipotlepaste eller mexicansk krydderiblanding.
1 kg søde kartofler
1 spsk olivenolie
salt, peber.
2 store ferskner
3 tomater
2 kiwi
1 rødløg
2 spsk hakket mynte
1 spsk hvidvinseddike

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    460 Kcal
  • Fedt:
    19 %
  • Protein:
    31 %
  • Kulhydrat:
    50 %

Sådan gør du

Krydr kyllingefileterne.
Skrub kartoflerne og skær dem i både. Pensel bådene med olie. Steg kartoflerne og kyllingefileter på en grillpande ca. 14 min. ved middelvarme. Vend dem efter 7 minutter.
Skær ferskner, tomater og skrællet kiwi i tern. Hak rødløget og bland med ferskner, tomater, kiwi, mynte og hvidvinseddike.
Smag salsaen til med salt og peber og servér den til kyllingen og kartoflerne.