Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Opskrift på kyllinge-pastasalat
Foto: Andreas Wiking Kyllinge-pastasalat

Opskrift på kyllinge-pastasalat

Kyllinge-pastasalat

4
Print

400 g kyllingeinderfilet
salt, peber
2 tsk olivenolie
2 spsk balsamico
1 tsk stødt estragon eller basilikum
250 g kogt pasta, f.eks. skruer eller penne
500 g tomater i tykke både
1 snittet rødløg
3 grillede, flåede peberfrugter
estragon, mynte, basilikum eller andre krydderurter
25 g små, sorte oliven.

Energi pr. person:
450 Kcal
Fedt:
20 %
Protein:
27 %
Kulhydrant:
53 %

Sådan gør du

Dup kyllingekødet tørt, drys salt og peber på og steg det på panden i varm olie ca. 3 minutter på hver side. Dryp balsamico over, krydr med estragon og hæld hele pandens indhold over den kogte pasta og vend de resterende ingredienser i. Smag til med salt, peber, evt. yderligere kryddergrønt og servér.

Se, hvad vi ellers skriver om: Kylling, Pastasalat, Pastaretter, Sunde salater, Dansk mad og Tilbehør