Opskrift på kyllinge-pastasalat
SPONSORERET indhold

Kyllinge-pastasalat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Vibeke Lehn Foto: Andreas Wiking
09. okt. 2009 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

400 g kyllingeinderfilet
salt, peber
2 tsk olivenolie
2 spsk balsamico
1 tsk stødt estragon eller basilikum
250 g kogt pasta, f.eks. skruer eller penne
500 g tomater i tykke både
1 snittet rødløg
3 grillede, flåede peberfrugter
estragon, mynte, basilikum eller andre krydderurter
25 g små, sorte oliven.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    450 Kcal
  • Fedt:
    20 %
  • Protein:
    27 %
  • Kulhydrat:
    53 %

Sådan gør du

Dup kyllingekødet tørt, drys salt og peber på og steg det på panden i varm olie ca. 3 minutter på hver side. Dryp balsamico over, krydr med estragon og hæld hele pandens indhold over den kogte pasta og vend de resterende ingredienser i. Smag til med salt, peber, evt. yderligere kryddergrønt og servér.