Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Opskrift på kyllingewok med peanuts og grønt
Foto: Line Thit Klein Kyllinge-wok med peanuts og grønt

Opskrift på kyllingewok med peanuts og grønt

Kyllinge-wok med peanuts og grønt

3
Print

1 rødløg
1 squash
1 gulerod
300-400 g kylling, skåret i strimler
1½ spsk vindruekerneolie
salt og peber
3 spsk Tamari-soja
100 g peanuts
½ dl persille, finthakket
½-1 lime, saften heraf
evt. lidt chiliolie.

Tilbehør: kogte jasminris.

Sådan gør du

Halvér rødløget, skær det i skiver og snit squash og gulerod i tynde strimler.
Steg kyllingekødet i en wok eller på en pande ved høj varme i lidt olie indtil kødet er brunet og gennemstegt. Tag kødet af panden og krydr med salt, peber og lidt soja. Kom lidt ekstra olie i wokken og steg løgene 2 min. Kom resten af grøntsagerne i og steg fortsat 2 min. til de er let møre – men stadig med bid i. Bland det stegte kyllingekød heri, drys med peanuts, hakket persille og krydr med limesaft og evt. lidt chiliolie.

Servér wokretten med kogte jasminris.

Se, hvad vi ellers skriver om: Risretter, Kylling, Asiatisk mad, Peanuts og Hovedret