SPONSORERET indhold
Kyllinge-wok med peanuts og grønt
Squashsæsonen er over os, så brug den, når du laver mad til hverdag. Her er den brugt i en kyllinge-wok, som bare giver det hele et ekstra pift.
3
Ingredienser
1 rødløg
1 squash
1 gulerod
300-400 g kylling, skåret i strimler
1½ spsk vindruekerneolie
salt og peber
3 spsk Tamari-soja
100 g peanuts
½ dl persille, finthakket
½-1 lime, saften heraf
evt. lidt chiliolie.
Tilbehør: kogte jasminris.
Sådan gør du
- Halvér rødløget, skær det i skiver og snit squash og gulerod i tynde strimler.
- Steg kyllingekødet i en wok eller på en pande ved høj varme i lidt olie indtil kødet er brunet og gennemstegt. Tag kødet af panden og krydr med salt, peber og lidt soja.
- Kom lidt ekstra olie i wokken og steg løgene 2 min. Kom resten af grøntsagerne i og steg fortsat 2 min. til de er let møre – men stadig med bid i.
- Bland det stegte kyllingekød heri, drys med peanuts, hakket persille og krydr med limesaft og evt. lidt chiliolie.
- Servér wokretten med kogte jasminris.