Kyllingebryst med bistrosalat
Ingredienser
4 stk kyllingebryst med skind og ben
1 tsk olie
salt, friskkværnet peber
1-2 spsk Hèrbes de Provence
Bistrosalat:
150 g grønne linser fra Puy
250 g dadel- eller blommetomater
1 snittet rødløg
1 god håndfuld basilikumblade
½ radicchio, plukket i grove stykker
1 spsk olivenolie
1 spsk balsamico.
1 god stor baguette.
Næringsindhold
-
Energi pr. person:590 Kcal
-
Fedt:20 %
-
Protein:29 %
-
Kulhydrat:51 %
Sådan gør du
Gnid kyllingekødet med olie, salt, peber og Hèrbes de Provence.
Grill det over gode gløder 5-6 minutter på hver side efter tykkelse. Kog linserne efter anvisningen på pakningen, afdryp og afkøl dem – kan gøres i forvejen. Bland linserne med tomater, rødløg samt basilikumblade og radicchio. Smag salaten til med olivenolie, balsamico samt salt og rundhåndet med peber og server den til kyllingebrysterne med lun baguette.
Tip
Vælg et bryststykke med skind og ben, så undgår du, at det bliver tørt