Opskrift på kyllingebryst med bistrosalat
SPONSORERET indhold

Kyllingebryst med bistrosalat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Vibeke Lehn Foto: Andreas Wiking
07. jul. 2010 | Opskrift | ALT for damerne

Ingredienser

4 stk kyllingebryst med skind og ben
1 tsk olie
salt, friskkværnet peber
1-2 spsk Hèrbes de Provence
Bistrosalat:
150 g grønne linser fra Puy
250 g dadel- eller blommetomater
1 snittet rødløg
1 god håndfuld basilikumblade
½ radicchio, plukket i grove stykker
1 spsk olivenolie
1 spsk balsamico.
1 god stor baguette.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    590 Kcal
  • Fedt:
    20 %
  • Protein:
    29 %
  • Kulhydrat:
    51 %

Sådan gør du

Gnid kyllingekødet med olie, salt, peber og Hèrbes de Provence.
Grill det over gode gløder 5-6 minutter på hver side efter tykkelse. Kog linserne efter anvisningen på pakningen, afdryp og afkøl dem – kan gøres i forvejen. Bland linserne med tomater, rødløg samt basilikumblade og radicchio. Smag salaten til med olivenolie, balsamico samt salt og rundhåndet med peber og server den til kyllingebrysterne med lun baguette.