kyllingebryst og grønkålssalat
SPONSORERET indhold

Kyllingebryst med grønkål

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Vibeke Lehn Foto: Maria Warnke Nørregaard
05. feb. 2016 | Opskrift | Fit living
4

Ingredienser

4 stk. kyllingebrystfilet
1 spsk harissa-paste eller efter ønsket styrke
salt, peber
2 spsk kokosolie
ca. 1 liter grønkålsblade
1 dl tørrede tranebær
2 spsk sesamfrø
400 g groft brød

Sådan gør du: Gnid kyllingekødet med harissa, salt og peber. Varm 1 spsk kokosolie i en stor pande, og steg kyllingekødet ca. 4-5 minutter på hver side. Tag det op, og hold det varmt. Kom den sidste spsk. kokosolie i panden, og steg grønkålsbladene møre under omrøring. Krydr med salt og peber, og vend tranebær og sesamfrø i til sidst.
Server kålen med kylling og groft brød.

Tip! Harissa-paste kan købes på glas i Coop.

Energi pr. person: 600 kcal, fedt 28%, protein 27%, kulhydrat 45%.