Kyllingebryst med kål & karryolie
Nem hverdagsmad med masser af smag.
Ingredienser
2-4 kyllingebryster med skind (mængde afhænger af størrelsen, men beregn ca. 125 g pr. person)
salt og peber
1 kg kål, gerne forskellige slags
Karryolie:
2 løg, grofthakkede
100 g mandler, grofthakkede
2 spsk god karry
2 dl olivenolie
1 æble i små tern
lidt salt
persilleblade
Sådan gør du: Gnid kyllingebrysterne godt med salt og peber på begge sider, og steg dem sprøde på skindet. Når brysterne er næsten færdigstegte, vendes de og steges færdig i yderligere 2-3 min. Læg dem til at hvile et lunt sted. Skær kålen i mindre stykker, og damp stykkerne møre i vand med lidt salt.
Karryolie: Kom lidt olie samt løg og mandler på panden, og rist, til løgene er bløde. Tilsæt karryen, og rør godt rundt. Tag panden af varmen, og tilsæt æbletern og resten af olien. Smag til med salt.