kebab
SPONSORERET indhold

Hot & hurtig aftensmad: Kyllingekebab

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Sund aftensmad med masser af smag.

Af: Vibeke Lehn Foto: Maria Warnke Nørregaard
24. nov. 2014 | Opskrift | Fit living
4

Ingredienser

500 g kyllingeinderfilet
1 udkernet, meget fintsnittet rød chili
1-2 fed knuste hvidløg
4 spsk sojasauce
1 tsk honning
1 tsk olie
salt, peber

Salat:
1 håndfuld persille
2 udkernede, snittede æbler og lidt citronsaft
kødet af 1 avokado i tern
25 g salte pistacienødder

Chilisauce:
1,5 dl sød chilisauce
1 tsk fishsauce
1 fed knust hvidløg
0,5 dl limesaft
lime
1 pakke fuldkorns-nan

Sådan gør du:

Læg kyllingefileterne i et fad. Bland chili, hvidløg, sojasauce og honning samt olie og vend kyllingekødet med den krydrede blanding. Lad kødet trække længst muligt, før det sættes på træspid. Steg kyllingespiddene 3-4 minutter på hver side. Bland alle ingredienser til salaten. Rør ingredienserne til chilisaucen sammen og smag den til. Server kyllingespid med salat, chilisauce og lunt nan-brød.


Energi pr. person: 500 kcal, fedt 30%, protein 27%, kulhydrat 43%