kyllingelår med baba ghanoush
SPONSORERET indhold

Hot aftensmad: Kyllingelår med baba ghanoush

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Skøn ovnmad med spændende krydring, serveret med citroner, små sprøde agurker og baba ghanoush, der passer skønt til kyllingelårene. Her får du opskriften på både kyllingelår samt hjemmelavet og lækker baba ganoush.

Af: Vibeke Lehn Foto: Maria Nørregaard
05. nov. 2014 | Opskrift | Fit living
4

Ingredienser

  • 8 kyllingeunderlår
  • 1 tsk stødt allehånde
  • 1 tsk grov peber
  • 1 tsk knust spidskommen
  • salt
  • 1 spsk olivenolie

Baba ganoush

  • 2 auberginer
  • 2 fed knust hvidløg
  • 2 tsk tahini eller sesamolie
  • salt, peber
  • citronsaft
  • 4 grovpitaer
  • 3-4 små snackagurker

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    400 Kcal
  • Fedt:
    30 %
  • Protein:
    24 %
  • Kulhydrat:
    46 %

Sådan gør du:

  1. Bland alle krydderier og olie i en stor skål og vend kyllingelårene omhyggeligt med krydderblandingen og læg dem på en plade med bagepapir.
  2. Prik auberginerne med en gaffel og læg dem ved siden af kyllingelårene.
  3. Sæt det hele i ovnen ved 200° og bag ca. 40 minutter, til kyllingelår og auberginer er bagt møre. Vend kyllingelårene undervejs.
  4. Flæk auberginerne, skrab indmaden ud, mos eller blend den og smag den til med hvidløg, tahini eller sesamolie samt salt, peber og citronsaft.
  5. Server kyllingelårene med baba ghanoush, små agurker og lune grovpitaer samt citron.



Anbefalet til dig