Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Opskrift på kyllingepastasalat
Foto: Andreas Wiking Kyllingepastasalat

Opskrift på kyllingepastasalat

Kyllingepastasalat

4
Print

200 g fuldkornspasta
300 g kogt eller stegt kyllingefilet
500 g skrællet gulerod
1-2 rødløg
2 tsk olivenolie
2 tsk hvid balsamico
salt, peber
¼ dl ristede pinjekerner
100 g rucola.

Energi pr. person:
385 Kcal
Fedt:
18 %
Protein:
25 %
Kulhydrant:
57 %

Sådan gør du

Kog pastaen al dente som anvist og skyl godt i koldt vand.

Skær eller pluk kødet i mindre stykker.

Skær gulerødderne i tynde strimler og rødløgene i tynde skiver.

Vend pasta, gulerod og rødløg i en marinade af olie og balsamico og krydr med salt og peber.

Drys salaten med kylling, pinjekerner og rucola og servér.

Se, hvad vi ellers skriver om: Pastasalat, Dressing, Kylling, Dansk mad og Frokost