Opskrift på kyllingepastasalat
SPONSORERET indhold

Kyllingepastasalat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Gitte Heidi Rasmussen Foto: Andreas Wiking
09. okt. 2009 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

200 g fuldkornspasta
300 g kogt eller stegt kyllingefilet
500 g skrællet gulerod
1-2 rødløg
2 tsk olivenolie
2 tsk hvid balsamico
salt, peber
¼ dl ristede pinjekerner
100 g rucola.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    385 Kcal
  • Fedt:
    18 %
  • Protein:
    25 %
  • Kulhydrat:
    57 %

Sådan gør du

Kog pastaen al dente som anvist og skyl godt i koldt vand.

Skær eller pluk kødet i mindre stykker.

Skær gulerødderne i tynde strimler og rødløgene i tynde skiver.

Vend pasta, gulerod og rødløg i en marinade af olie og balsamico og krydr med salt og peber.

Drys salaten med kylling, pinjekerner og rucola og servér.