Opskrift på kyllingesalat a la vitello tonnato
SPONSORERET indhold

Kyllingesalat à la vitello tonnato

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En lækker kyllingesalat med tuncreme a la vitello tonnato og sprøde hjemmelavede croutoner.

Af: Vibeke Lehn Foto: Andreas Wiking
22. jul. 2010 | Opskrift | ALT for damerne
4 | Total: 30 min

Ingredienser

500 g kogt eller stegt kyllinge- eller kalkunkød
1 treviso- eller radicchiosalat
2 miniromaine
Tuncreme:
1 dåse velafdryppet tun i olie
1-2 ansjoser
citronsaft
3 spsk velafdryppede kapers
1 bundt fintskåret purløg
salt, peber.
Brødcroutoner:
Ca. 175 g brød i grove tern
olivenolie
flaget havsalt
evt. knust hvidløg eller urtekrydderi.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    360 Kcal
  • Fedt:
    29 %
  • Protein:
    43 %
  • Kulhydrat:
    28 %

Sådan gør du

  1. Skær kyllinge- eller kalkunkød i passende stykker – gør det samme med salaterne.
  2. Bland kyllingekød, salater og brødcroutoner i en skål.
  3. Blend tunkødet med ansjoser og citronsaft og smag derefter til med kapers, purløg samt salt og peber. Servér tuncremen til eller dryp den over salaten.
  4. Vend brødet med olivenolie, flaget havsalt og evt. knust hvidløg eller urtekrydderi. Bred dem på en plade med bagepapir og bag dem gyldne og sprøde ved 200 grader varmluft eller 225 grader i alm. ovn.