SPONSORERET indhold
Kyllingesalat med grønne asparges
(6 personer)
Ingredienser
300 g kogt eller stegt kyllingekød uden skind og ben
1 forårsløg
2 stænger bladselleri
Dressing:
1 dl mayonnaise
½ dl piskefløde pisket til skum
1 spsk. citronsaft
¼ tsk. sukker
½ tsk. dijonsennep
friskkværnet sort peber
salt
evt. bredbladet persille til pynt
- Skær den træede ende af aspargesene, og skær dem i 2 cm stykker. Kog dem op i letsaltet vand ca. 2 min. Afdryp dem i en sigte, og afkøl dem. Skær kyllingekødet i tern. Snit forårsløget. Skær bladselleristængerne i små tern.
- Rør alle ingredienserne til dressingen sammen, og smag til med salt. Vend asparges, kylling, forårsløg og bladselleri i. Gem lidt aspargeshoveder og bladselleritern, og pynt med dem til sidst.