SPONSORERET indhold
Kyllingesalat med grønne asparges
Dejlig klassisk kyllingesalat med grønne asparges
4 personer
Ingredienser
Kyllingesalat med grønne asparges
10 grønne asparges
3 spsk. mayonnaise
2 spsk. cremefraiche 18 %
1 tsk. dijonsennep
¼ tsk. sukker
2 tsk. hyldeblomst- eller æblecidereddike
1-2 stilke bladselleri i små tern
200 g kogt afkølet kyllingekød i mindre stykker
salt, peber
4 skiver rugbrød gerne ristet
Pynt:
4 sprødstegte skiver bacon og persille
Sådan laver du kyllingesalat med grønne asparges
- Skær den træede ende af aspargesene. Skær aspargesene i 2 cm stykker. Kog dem 2 min. i letsaltet vand, og afdryp dem i en sigte. Tag aspargeshovederne fra til pynt.
- Rør mayonnaise, cremefraiche, sennep, sukker og eddike sammen. Vend asparges, bladselleritern og kyllingekød i. Smag til med salt og peber. Fordel i portionsglas. Pynt med aspargeshoveder, sprøde baconskiver og persille.