Kyllingesalat med karry
En god kyllingesalat med karry smager fantastisk. Er kyllingen kogt eller stegt i forvejen så kræver retten højst 15 minutter, inden den kan sættes på bordet.
Ingredienser
Kyllingesalat med karry
Arbejdstid: 15 min.
Ikke fryse-egnet
Dressing:
1 dl mayonnaise
2 dl cremefraiche (18%)
ca. ½ spsk karry (eller efter smag)
evt. lidt aspargeslage
salt og peber
Fyld:
2 stk. kyllingebryster (kogte eller stegte, i små terninger)
250 g ærter
1 lille dåse asparges (henkogte)
2 æg (hårdkogte og pillede)
Sådan laver du kyllingesalat med karry
Rør dressingen sammen og smag den godt til med karry, salt og peber.
Vend fyldet i og læg de kogte æg (delt i både) på eller ved salaten.
Tip
Om karry er mild eller stærk afhænger af blandingen, for karry er sammensat af op
til 20 forskellige krydderier. En almindelig blanding kan bestå af kardemomme,
kanel, nellike, koriander, spidskommen, ingefær, muskat, peber og gurkemeje,
men en stærkere blanding er tilsat cayennepeber og chili. Lav evt. din egen blanding, som stødes eller pureres i morter eller blender.