Kyllingesalat med karry og basilikum
En klassiske kyllingesalat med cornichoner og basilikum, der giver den bid og aroma. Servér f.eks. retten til frokost.
Ingredienser
2-3 kyllingebryster
1½ spsk olivenolie
salt og peber
1½ dl græsk yoghurt
2 spsk mayonnaise
1 tsk dijonsennep
1 tsk karry
½ -1 fed finthakket hvidløg
2 spsk finthakket basilikum
salt og peber
2-3 små hjertesalathoveder
lidt citronsaft
2 spsk olivenolie
1 dl groft revet eller høvlet parmesan
friskkværnet sort peber
1 håndfuld friske basilikumblade
Tilbehør: brød
Sådan laver du kyllingesalat
Steg kyllingebrystkødet på en pande med olivenolie til det er gennemstegt. Krydr med salt og peber.
Lad det afkøle lidt og skær det herefter i skiver.
Rør græsk yoghurt sammen med mayonnaise, dijonsennep, karry, hvidløg, basilikum, salt, peber og vend kyllingekødet i dressingen.
Tag bladene af hjertesalaten og pluk dem i grove stykker.
Anret et fad med hjertesalaten.-Dryp citronsaft, olivenolie og drys groft revet parmesan henover og krydr med sort peber. Kom kyllingesalaten herpå og drys med basilikumblade.