Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Opskrift på kyllingesalat med karry og basilikum
Foto: Line Thit Klein Kyllingesalat med karry og basilikum

Opskrift på kyllingesalat med karry og basilikum

Kyllingesalat med karry og basilikum

En klassiske kyllingesalat med cornichoner og basilikum, der giver den bid og aroma. Servér f.eks. retten til frokost.

4
Print

2-3 kyllingebryster
1½ spsk olivenolie
salt og peber

1½ dl græsk yoghurt
2 spsk mayonnaise
1 tsk dijonsennep
1 tsk karry
½ -1 fed finthakket hvidløg
2 spsk finthakket basilikum
salt og peber

2-3 små hjertesalathoveder
lidt citronsaft
2 spsk olivenolie
1 dl groft revet eller høvlet parmesan
friskkværnet sort peber
1 håndfuld friske basilikumblade

Tilbehør: brød


Sådan laver du kyllingesalat

Steg kyllingebrystkødet på en pande med olivenolie til det er gennemstegt. Krydr med salt og peber.

Lad det afkøle lidt og skær det herefter i skiver.

Rør græsk yoghurt sammen med mayonnaise, dijonsennep, karry, hvidløg, basilikum, salt, peber og vend kyllingekødet i dressingen.

Tag bladene af hjertesalaten og pluk dem i grove stykker.

Anret et fad med hjertesalaten.-Dryp citronsaft, olivenolie og drys groft revet parmesan henover og krydr med sort peber. Kom kyllingesalaten herpå og drys med basilikumblade.

Se, hvad vi ellers skriver om: Dressing, Kylling, Dansk mad, Frokost og Tilbehør