Ingredienser
Ingredienser:
120 g kyllingefilet
lidt olivenolie til stegning
salt
citronpeber
100 g sojabønner
60 g ananas
75 g kogte rug- eller bygperler
lidt blandet salat
50 g brombær
Karrydressing:
5 g ægte mayonnaise
100 g skyr naturel 0,2 %
1 tsk. karry
lidt sød sennep
citronsaft
lidt flydende sødemiddel
salt
peber
10 g chiafrø
- Dup kyllingekødet tørt, og steg det mørt. Drys salt og citronpeber på, og lad det afkøle.
- Rør alle ingredienserne til karrydressingen sammen, og smag den til.
- Skær kyllingekødet i mindre
stykker og bland det sammen
med sojabønner, ananas, perler
og lidt blandet salat. Dryp
dressingen over salaten, og pynt
med brombær og chiafrø.
Find flere kalorielette opskrifter i én af
Vægtkonsulenternes mange opskriftsbøger »