Giv et blad i julegave. Eller forkæl dig selv med en skøn julegave. Priser fra 149 kr.

Kyllingesalat med sprød bacon
Foto: Mikkel Adsbøl, Betina Hastoft og Thomas Hergaard

Kyllingesalat med sprød bacon - opskrift fra Hjemmet

Kyllingesalat med sprød bacon

Frisk og sommerlig salat.

plate 4 personer
printer Print

Arbejdstid: 25 min.
Kogetid: ca. 10 min.
300 g kyllingekød (kogt)
1 lille skalotteløg (eller 1 forårsløg)
100 g grønne asparges (kogte og afkølede)
Dressing:
1 dl mayonnaise
1 dl cremefraiche (18%)
evt. 1 tsk. worcestersauce
salt og peber
Pynt:
125 g baconskiver
Tilbehør: ristede fluteskiver
Drys:
forårsløg og persille

  1. Skær det kogte kyllingekød i mindre terninger.
  2. Skær løget i fine terninger og asparges i 2 cm lange stykker.
  3. Bland kyllingekød, løg og asparges.
  4. Rør ingredienserne til dressingen sammen, og vend den i salaten.
  5. Steg baconskiverne på en pande, og læg dem på køkkenrulle.
  6. Fordél kyllingesalaten på ristede fluteskiver. Pynt med bacon, og drys med snittede forårsløg og persille.
Se, hvad vi ellers skriver om: Kylling