Kyllingesandwich
SPONSORERET indhold

Kyllingesandwich

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Betina Hastoft
11. aug. 2014 | Opskrift | Hendes Verden
4 stk.

Ingredienser

Kyllingesandwich

 

4 sandwichboller, gerne
fuldkornsboller
1 dl mayonnaise
2 tsk. dijonsennep
2 spsk. karse
peber
300 g stegt kyllingebryst
1 lille gul peberfrugt
1 lille rød peberfrugt
4 skiver parmaskinke
sprød salat


Tilbehør:
frisk frugt

  1. Flæk bollerne. Bland mayonnaise med sennep og karse. Smag til med peber. Smør blandingen på brødene.
  2. Skær kyllingen i tynde skiver. Rens peberfrugterne, og skær dem i skiver. Fordel salat, kylling, parmaskinke og peberfrugt på brødbundene. Læg toppene over.