Kyllingesandwich med tapenade og bacon
SPONSORERET indhold

Kyllingesandwich med tapenade og bacon

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Mikkel Adsbøl
15. jul. 2013 | Opskrift | Hendes Verden

Ingredienser

2 kyllingefileter
1 spsk. olie
4 spsk. oystersauce
salt, peber
1 langt fuldkornsflute
2 spsk. mayonnaise
2 spsk. sort tapenade
romainesalat
8 skiver stegt bacon
2 tomater
1 lille gul peber
Tilbehør:
gulerødder og agurk i stave

  1. Læg kyllingebrysterne i et smurt ovnfast fad. Smør olie og oystersauce over. Krydr med salt og peber. Stil kyllingebrysterne i ovnen på midterste ovnribbe ved 225 gr. i ca. 20-25 min., til de er gennemstegte.
  2. Skær fluten i 4 stykker. Flæk dem. Smør mayonnaise og tapenade på. Læg salatblade på. Skær kødet i skiver, og fordel det over. Steg baconen, og læg baconskiver over. Fordel skiver af tomat- og peberfrugtskiver over. Krydr med salt og peber. Luk sandwichene. Server med gnavegrønt.