SPONSORERET indhold
Kyllingespyd med grøn chili-thaisauce
4
Ingredienser
2 kyllingebryster
6 grillspyd (kan fås i de fleste supermarkeder)
½ bundt frisk koriander
½ grøn peberfrugt
½ grøn chili
½ fed hvidløg
½ bundt thai-basilikum
2 spsk mandler
½ dl olivenolie
ca. 1/2 dl vand
salt og peber.
Sådan laver du kyllingespyd
1. Lav først den spicy sauce: Blend koriander, grøn peberfrugt, chili,
hvidløg, thaibasilikum, mandler, olie og vand. Smag til med salt og
peber.
2.Skær kyllingefileten i 6 dele, sæt dem på grill spyd.
3. Kom marinade om kyllingespydene,og lad dem marinere i køleskab i
minimum 30 min.
4. Sæt sticksene i en 180 grader varm ovn i ca. 20 min, indtil
kyllingen er gennemstegt, men uden at vær tør.