Opskrift på kyllingespyd med grøn chili thaisauce
Foto: Mikkel Adsbøl Kyllingespyd med grøn chili-thaisauce

Opskrift på kyllingespyd med grøn chili thaisauce

Kyllingespyd med grøn chili-thaisauce

printer Print
plate 4 Person(er)

2 kyllingebryster
6 grillspyd (kan fås i de fleste supermarkeder)
½ bundt frisk koriander
½ grøn peberfrugt
½ grøn chili
½ fed hvidløg
½ bundt thai-basilikum
2 spsk mandler
½ dl olivenolie
ca. 1/2 dl vand
salt og peber.

Sådan laver du kyllingespyd

1. Lav først den spicy sauce: Blend koriander, grøn peberfrugt, chili,
hvidløg, thaibasilikum, mandler, olie og vand. Smag til med salt og
peber.

2.Skær kyllingefileten i 6 dele, sæt dem på grill spyd.

3. Kom marinade om kyllingespydene,og lad dem marinere i køleskab i
minimum 30 min.

4. Sæt sticksene i en 180 grader varm ovn i ca. 20 min, indtil
kyllingen er gennemstegt, men uden at vær tør.

Se, hvad vi ellers skriver om: Grillspyd, Chili, Kylling, Thai-mad, Hovedret og Forret