Kyllingespyd
SPONSORERET indhold

Kyllingespyd med råkost

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Nemme kyllingespyd, der er lette at tage med, når du træner.

Af: Henrik Duer, Stine Junge Albrechtsen & Susanne Knutzen Foto: Mikkel Adsbøl
26. jun. 2015 | Opskrift | Fit living
2

Ingredienser

300 g kyllingeinderfilet
2 spsk sojasauce
1 stk. lime
1 stort fed hvidløg
5 g frisk chili
2 gulerødder (150 g)
100 g savoykål
frisk koriander

Sådan gør du:

Skær inderfileterne i mundrette stykker. Pisk sojasauce sammen med lime, presset hvidløg og finthakket chili. Vend kyllingestykkerne i marinaden, og sæt på køl i minimum 30 minutter. Skræl gulerødderne, og rens kålen, inden begge dele rives groft. Hak koriander, og bland det sammen med råkosten. Sæt de marinerede kyllingestykker på grillspyd, og steg på grillpande i 6-7 minutter på hver side (tjek, at kødet er gennemstegt inden servering). Server de færdige spyd med råkosten.

Energi pr. portion: 202 kcal, fedt 2 g, kulhydrat 15 g, protein 38 g

Opskriften er fra kogebogen: Tab 12 kilo på 12 uger