Ingredienser
Arbejdstid: 20 min.
Marinering: 20 min.
Stegetid: 12 min.
Ikke fryse-egnet
300 g kyllingebryst (i terninger)
Marinade:
3 spsk citronsaft
1 spsk jomfruolivenolie
½ spsk honning eller farin
1 fed hvidløg
1 tsk stødt spidskommen
1 tsk salt
¼ tsk stødt cayenne
½ liter yoghurt naturel eller græsk yoghurt
½ agurk
125 g halve cherrytomater
1 fed knust hvidløg
friskkværnet peber
- Skær kødet i tern, læg dem i marinaden og lad det trække i køleskabet 20 min.
- Tzatziki: Hæld yoghurt naturel i et kaffefilter i en sigte og lad den dryppe af 20 min. Eller brug græsk yoghurt, den skal ikke afdryppes.
- Flæk agurken, skrab kernerne ud og skær den i skiver.
- Rør dem i yoghurten sammen med cherrytomater, knust hvidløg og peber.
- Træk kødet på spyd og steg dem på en varm grill eller grillpande 10-12 min.
- Servér med tzatziki og evt. brød.