SPONSORERET indhold
Kyllingesuppe med kikærter og karry
4 personer
Ingredienser
1 kylling, ca. 1400 g
vand
salt og peber
100 g tørrede kikærter
2 løg
1 spsk. olie
1 spsk. karry
2 spsk. friskreven ingefær
1 lille savojkål
1 rød peberfrugt
2 spsk. citronsaft
1 ds. kokosmælk 18-20 % fedt
1-2 tsk. sukker
salt og peber
- Kom kyllingen i en gryde, og dæk den med koldt vand. Kog op og skum af. Tilsæt 1 spsk. salt og lidt peber. Kog kyllingen ca. 11/4 time, til den er mør.
- Tag kyllingen op og afkøl den, til den er lunken. Pil kødet fra, og kasser ben og skind. Del kødet i mindre stykker.
- Si suppen gennem et rent klæde over en sigte.
- Udblød kikærterne natten over. Kog dem møre i frisk vand i ca. 1 time. Afdryp dem.
- Snit løgene. Varm olien op i en gryde, og svits løgene et par min. Kom karry og ingefær i, og svits det kort. Kom 1 liter siet suppe ved.
- Snit savojkålen i strimler, og kom dem i gryden. Kog det sammen i 5 min. Kom kyllingekød, kokosmælk, kikærter, peberfrugt i små tern, citronsaft og sukker i. Kog det sammen et par min., og smag til.