Kyllingesuppe med porrer og sprødt skind
SPONSORERET indhold

Kyllingesuppe med porrer og sprødt skind

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Få varmen med en god kyllingesuppe med masser af lækkert fyld og tilbehør.

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Martin Dyrløv
15. mar. 2016 | Opskrift | Hjemmet
2 personer

Ingredienser

Arbejdstid: 45 min.
Koge-/stegetid: 45 min.
2 hele kyllingelår
1 gulerod, 1 løg og et lille stykke knoldselleri
5 sorte peberkorn
1 liter vand
1 tsk. salt
2 porrer
25 g smør
3 spsk. mel
1 dl piskefløde
Tilbehør:
1-2 spsk. persille
brød

  1. Træk skindet af kyllingelårene (gem det), og læg lårene i en gryde med rensede urter og peberkorn. Hæld vand på, og giv det et opkog. Tilsæt salt, og kog op igen. Fjern skum, skru ned, og lad det simre, til lårene er gennemvarme – ca. 25 min.
  2. Tag lårene op, og si suppen. Pil kødet fra benene, og del det i mundrette stykker.
  3. Rens porrerne, og snit dem fint. Steg dem blanke i en gryde med smør, og rør melet i. Tilsæt kyllingesuppen under omrøring, og kog igennem i mindst 5 min. Rund af med fløde, og smag til med salt og peber. Læg kødet i suppen, og varm igennem.
  4. Drys kyllingeskindet med salt, og steg det sprødt på en varm pande i ca. 5 min. på hver side. Knæk det i mindre stykker.
  5. Servér suppen i dybe tallerkner med sprødt skind og persilledrys. Giv brød til.