Kyllingewok med asparges og cashewnødder
SPONSORERET indhold

Kyllingewok med asparges og cashewnødder

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Betina Hastoft
03. feb. 2014 | Opskrift | Hendes Verden

Ingredienser

Kyllingewok med asparges og cashewnødder

 

500 g kyllingebryst
3 spsk. olie
1 gul peberfrugt
1 rød peberfrugt
3 forårsløg
250 g grønne asparges
2 fed finthakkede hvidløg
2 spsk. fishsauce eller sojasauce
2 spsk. sojasauce
1 spsk. sukker
peber
2 spsk. friskrevet ingefær
2 spsk. lime- eller citronsaft
1 dl cashewnødder
Pynt:
evt. frisk koriander
Tilbehør:
jasminris og evt. sød chilisauce

  1. Skær kyllingekødet i tern. Varm en wok eller dyb stegepande op med 2 spsk. olie. Steg kyllingeternene gyldne og gennemstegte, og tag dem op på en tallerken.
  2. Rens peberfrugterne, og skær dem i fine strimler. Snit løgene i tynde skiver. Skær den træede ende af aspargesene. Skær aspargesene i 3 cm stykker.
  3. Steg, peberfrugter, løg og asparges i wokken 3-4 min. Kom kyllingekødet tilbage i wokken, og tilsæt også hvidløg, fishsauce, sojasauce, sukker, peber, ingefær og limesaft. Kog retten op et par min. Server pyntet med cashewnødder og evt. koriander.

Anbefalet til dig